SOPA DE PASTA I MONGETES SEQUES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Tallarines a la Parmesana

Informació nutricional

  • Energia

    538,42kcal

  • Hidrats

    32,39g

  • Proteïnes

    19,73g

  • Greixos

    47,88g

Com fer SOPA DE PASTA I MONGETES SEQUES

  • PAS 1

    Picar el romaní i el julivert. Tallar a trossos el gra d'all, la cansalada viada, la ceba i la pastanaga i daurar-ho tot junt en una cassola amb l'oli d'oliva durant 4 minuts. Afegir-hi el tomàquet escaldat, pelat i tallat a daus i deixar que agafi sabor durant 10 minuts.

  • PAS 2

    Escórrer les mongetes del seu líquid de conservació, esbandir-les a sota l'aixeta i tornar-les a escórrer. Posar-les a la cassola i ofegar-les uns segons.

  • PAS 3

    Regar amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar coure, a foc lent, 15 minuts. En el darrer moment, afegir-hi la pasta bullida. Servir acompanyat de formatge ratllat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online