Ingredients
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Informació nutricional
-
Energia
538,42kcal
-
Hidrats
32,39g
-
Proteïnes
19,73g
-
Greixos
47,88g
Com fer SOPA DE PASTA I MONGETES SEQUES
-
PAS 1
Picar el romaní i el julivert. Tallar a trossos el gra d'all, la cansalada viada, la ceba i la pastanaga i daurar-ho tot junt en una cassola amb l'oli d'oliva durant 4 minuts. Afegir-hi el tomàquet escaldat, pelat i tallat a daus i deixar que agafi sabor durant 10 minuts.
-
PAS 2
Escórrer les mongetes del seu líquid de conservació, esbandir-les a sota l'aixeta i tornar-les a escórrer. Posar-les a la cassola i ofegar-les uns segons.
-
PAS 3
Regar amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar coure, a foc lent, 15 minuts. En el darrer moment, afegir-hi la pasta bullida. Servir acompanyat de formatge ratllat.