SOPA DE PEIX

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Informació nutricional

  • Energia

    188,41kcal

  • Hidrats

    12,48g

  • Proteïnes

    38,13g

  • Greixos

    49,39g

Com fer SOPA DE PEIX

  • PAS 1

    Rentar bé el peix i reservar-lo. Posar a bullir l'espina o el cap en una olla amb 2 litres de caldo de peix GALLINA BLANCA. Pelar el porro i afegir junt amb el julivert, l'api i el llaurer. Quan ja bulli afegir-hi els lloms de peix i deixar-ho coure uns 20 minuts. Retirar el peix i deixar-lo refredar per a esmicolar-lo amb cura, deixant coure el caldo sempre destapat.

  • PAS 2

    Pelar i picar les escalunyes ben fines i abocar-les en una cassola baixa. Afegir-hi l'oli i ofegar suaument. Pelar el tomàquet i picar-lo, deixant sofregir amb la ceba suaument i després premsar l'all i afegir-lo junt amb l'arròs. Remenar i afegir els musclos, remenant més amb la cullera fins que s'obrin.

  • PAS 3

    Colar el caldo del peix i abocar-lo a la cassola, retirant els musclos, i deixar-ho coure a foc suau. Afegir el peix esmicolat i rectificar amb un pessic d'AVECREM peix. Empolsinar-ho amb la farigola fresca al gust i mantenir-ho durant 20 minuts fins que el caldo espesseixi lleugerament.

  • PAS 4

    Afegir els musclos en el darrer moment i servir, ben calent, en una sopera decorada amb un manat de farigola fresca.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online