SOPA DE TOMÀQUET, MATÓ, PINYONS I HERBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SOPA DE TOMÀQUET, MATÓ, PINYONS I HERBES

  • PAS 1

    Escaldar els tomàquets durant 10 segons, refredar-los en aigua freda amb gel i pelar-los. Retirar-los les llavors i triturar-los amb el túrmix. Afegir-hi oli d'oliva i les ametlles. Condimentar amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado i emulsionar amb el túrmix. Afegir-hi un raig d'aigua en funció de la textura que tingui.

  • PAS 2

    Coure les puntes d'espàrrec en aigua amb sal uns 2 minuts i deixar-los refredar en aigua amb sal.

  • PAS 3

    Escaldar les puntes dels espàrrecs en aigua bullint amb sal 2 minuts i refredar-los en aigua amb gel.Tallar-los per la meitat i reservar-los.

  • PAS 4

    Amanir el mató amb sal, pebre i oli i afegir-hi les herbes picades i uns quants pinyons torrats.

  • PAS 5

    Posar una cullerada de mató al plat, unes fulles d'espinacs amanides i els espàrrecs. Posar la sopa de tomàquet en una gerra i servir amb guarnició.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online