MANDONGUILLES DE CALAMAR, PORC IBÈRIC I PINYONS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer MANDONGUILLES DE CALAMAR, PORC IBÈRIC I PINYONS

  • PAS 1

    Saltar els calamars en una paella amb oli calent. Retirar-los. Triturar-los i barrejar-los amb la carn, l'ou, el pa, un gra d'all picat i la meitat del julivert picat. Posar al punt de sal. Barrejar bé, fer les mandonguilles, passar-les per farina i fregir-les en l'oli dels calamars. Han de quedar daurades. Reservar-les.

  • PAS 2

    En la mateixa paella, ofegar la ceba picada. Afegir-hi la picada feta al morter o en una picadora elèctrica. Saltar-la uns minuts, afegir-hi un raig de brandy i deixar al foc uns instants. Afegir-hi uns cullerots de Caldo de Verduras Gallina Blanca i deixar coure lentament durant uns 20 minuts. Deixar reposar uns minuts i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online