CALAMAR FARCIT

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CALAMAR FARCIT

  • PAS 1

    Rentar i netejar el calamar i posar-lo a escórrer. En un bol anar posant els tentacles i les aletes del calamar, esmicolats molt petitys. Afegir també elpernil serrà picat, l'ou dur, també a trossets, els dos ous crus,el julivert i l'all picat molt petit.

  • PAS 2

    Farcir el calamar amb aquest preparat, ben apretat, i tancar amb l'ajut d'uns palets. És recomana també punxar el calamar amb un escuradents perquè no s'obri.

  • PAS 3

    En una cassola amb una mica d'oli d'oliva ofegar la ceba ben picada.Afegir el calamar i anar-lo ofegant molt a pòc a poc. Afegir després el rajolí de vi blanc. Condimentar amb AVECRE PEIX esmicolat. Deixar-lo coure de 20 a 30 minuts a foc molt suau.

  • PAS 4

    El preparat de farcit el calamar que ens hagi sobrat s'afegeix a la salsa perquès es vagi fent. Després es tritura la salsa una mcia amb la batedora. Abans de servir, tallar el calamar o calamars a rodanxes, per la qual cosa ha d'estar fred. Un cop tallar, regar els talls amb la salsa i escalfar-ho. Bon profit!!

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online