Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
Com fer SOUPE AU PISTOU SOPA PROVENÇAL
-
PAS 1
Picar l'api a trossos amb les pastanagues i el tomàquet pelats, 10 segons a velocitat 3.
-
PAS 2
Afegir el caldo de pollastre GALLINA BLANCA, una mica de sal i les mongetes verdes a trossos. Coure 20 minuts a 100ºC, velocitat 1.
-
PAS 3
Afegir els carbassons a trossos, els fideus i les mongetes seques cuites escorregudes. Acabar la cocció 5 minuts a 100ºC, velocitat 1 amb gir a l'esquerra. Passar a una sopera o una olla amb tapa i mantenir calent.
-
PAS 4
Servir la sopa ben calenta amb una cullerada de pesto per comensal per sobre. Per a fer el pesto, triturar els ingredients que es citen 10 segons a velocita 3.