SOUPE AU PISTOU SOPA PROVENÇAL

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer SOUPE AU PISTOU SOPA PROVENÇAL

  • PAS 1

    Picar l'api a trossos amb les pastanagues i el tomàquet pelats, 10 segons a velocitat 3.

  • PAS 2

    Afegir el caldo de pollastre GALLINA BLANCA, una mica de sal i les mongetes verdes a trossos. Coure 20 minuts a 100ºC, velocitat 1.

  • PAS 3

    Afegir els carbassons a trossos, els fideus i les mongetes seques cuites escorregudes. Acabar la cocció 5 minuts a 100ºC, velocitat 1 amb gir a l'esquerra. Passar a una sopera o una olla amb tapa i mantenir calent.

  • PAS 4

    Servir la sopa ben calenta amb una cullerada de pesto per comensal per sobre. Per a fer el pesto, triturar els ingredients que es citen 10 segons a velocita 3.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online