Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
Com fer TALLARINS ESTIL XINÈS
-
PAS 1
Coure els tallarins Tradición el Pavo en aigua bullint i una mica de sal uns 12 minuts. Després, escórrer i regar amb una mica d'oli. Tallar el pebret a tires fines i no massa llargues. Picar l'all i la ceba molt fins. Dissoldre la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo en aigua bullint (un vas escàs).
-
PAS 2
Daurar a la paella amb una mica d'oli el pebrot, l'all i la ceba. Quan estigui començant a daurar-se abocar-hi el gingebre i, tot seguit, la soja i la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo.
-
PAS 3
Remenar i abocar els tallarins, mirant que tots es barregin bé amb la salsa. Tapar i deixar coure uns 5 minuts. Tot seguit servir, abocant al plat tot el que hi ha a la paella.