TARTALETA DE XAMPINYONS i BRIE

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TARTALETA DE XAMPINYONS i BRIE

  • PAS 1

    Estendre la pasta de full i folrar el motllo. Punxar el fons i coure-la fins que estigui daurada.

  • PAS 2

    En una paella, fondre la mantega i saltar els xampinyons. Afegir-hi els espinacs, deixant-los coure uns minuts. Escórrer i abocar a la tartaleta cuita al forn.

  • PAS 3

    Batre els ous amb la nata, afegir-hi un pessic d'Avecrem i pebre i abocar-ho tot per sobre dels xampinyons. Posar el formatge Brie tallat a trosso i coure al forn fins que qualli el farcit, és a dir uns 20 minuts. Sevir calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online