TARTALETES DE CARBASSÓ I PERNIL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TARTALETES DE CARBASSÓ I PERNIL

  • PAS 1

    Treure les puntes dels carbassons, rentar-los i tallar-los a rodanxes fines. Saltar-los en una paella antiadherent amb l'oli, la pastilla Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal esmicolada i l'all picat durant 5 minuts a foc viu. Tot seguit, escampar-hi per sobre la farigola picada i condimentar-ho amb sal i pebre. Retirar del foc i reservar.

  • PAS 2

    Batre els ous en un bol amb la llet, el formatge ratllat i un pessic de sal i pebre. Tallar cada làmina de pasta de full en quatre cercles de 12 cm de diàmetre i folrar uns motllos per a tartaleta de 10 cm de diàmetre folrats amb paper sulfuritzat. Punxar la base amb una forquilla, distribuir els carbassons al fons superposant-los una mica (reservar-ne alguns per a decorar) i abocar-hi per sobre la barreja d'ou.

  • PAS 3

    Posar les tartaletes al forn pre-escalfat a 200º i cuire durant 20 minuts. Deixar refredar les tartaletes, treure-les dels motllos i servir-les decorades amb les rodanxes de carbassó reservades i les llenques de pernil serrà.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online