TERRINA A LA MOUSSE D'AMETLLES

  • 20-40
  • Difícil
  • 6

Ingredients

Com fer TERRINA A LA MOUSSE D'AMETLLES

  • PAS 1

    Preparar una planxa de pa de pessic. Folrar un motlle de pastís amb làmines de pa de pessic. Preparar la mousse barrejant l'ametlla amb el sucre, la mantega tova, un got de licor i, per últim, la nata montada. Posar una capa de mousse freda de nevera perquè tingui més consistència i col·locar-hi damunt les fruites senceres alternades.

  • PAS 2

    Cobrir les primeres fruites amb la mousse; més fruites, fins a tapar el motllo. Tornar a tapar amb el pa de pessic i guardar a la nevera durant 12 hores. Treure el motllo, tallar amb un ganivet molt esmolat i servir acompanyat de la crema de maduixes, que es fa passant les fruites pel triturador amb el sucre i el suc, colant-les al mateix xino.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online