Mousse de poma

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Mousse de poma

  • PAS 1

    Montar la nata y reservar. Barrejar el suc de llimona i el sucre.

  • PAS 2

    A part, escalfar l'aigua i posar la gelatina a fondre. Quan estigui desfeta afegir-ho al suc de llimona i al sucre. Afegir també la poma ratllada, barrejar i finalment afegir la nata montada, barrejar amb compte i posar en motllos humits amb aigua. Deixar quallar a la nevera tota la nit.

  • PAS 3

    Pel coulis de maduixes, posar-les en un cassó amb sucre i unes cullerades d'aigua i unes gotes de llimona i fer bullir. Retirar, triturar i colar.

  • PAS 4

    Per treure del motllo la mousse, submergir els motllos en aigua calenta durant uns segons. Servir amb una mica de coulis.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online