Mousse de poma

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer Mousse de poma

  • PAS 1

    Montar la nata y reservar. Barrejar el suc de llimona i el sucre.

  • PAS 2

    A part, escalfar l'aigua i posar la gelatina a fondre. Quan estigui desfeta afegir-ho al suc de llimona i al sucre. Afegir també la poma ratllada, barrejar i finalment afegir la nata montada, barrejar amb compte i posar en motllos humits amb aigua. Deixar quallar a la nevera tota la nit.

  • PAS 3

    Pel coulis de maduixes, posar-les en un cassó amb sucre i unes cullerades d'aigua i unes gotes de llimona i fer bullir. Retirar, triturar i colar.

  • PAS 4

    Per treure del motllo la mousse, submergir els motllos en aigua calenta durant uns segons. Servir amb una mica de coulis.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online