BACALLÀ AMB PATATES, ALLIOLI DE POMA I TRANSPARÈNCIA DE MEL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ AMB PATATES, ALLIOLI DE POMA I TRANSPARÈNCIA DE MEL

  • PAS 1

    Per a la transparència, posar la mel en un pot al foc fins caramel·litzar-la. Afegir-hi l'aigua i bullir durant 10 minuts. S'han d'obtenir uns 250 ml de líquid. Afegir-hi la gelatina i bullir. Posar el líquid en plaques per a aconseguir un gruix fi. Deixar refredar i tallar a daus.

  • PAS 2

    Per a l'allioli de poma, muntar els ingredients a la batedora i rectificar de sal.

  • PAS 3

    Per a l'oli verd, triturar els ingredients fins aconseguir un líquid fi.

  • PAS 4

    Posar a infusionar en oli calent l'all i la caiena. Afegir-hi el bacallà i deixar-lo confitar uns 5 minuts. Retirar.

  • PAS 5

    Per al fons de patata bullir-les, pelar-les i tallar-les a daus. Confitar-les en l'oli del bacallà fins que estiguin toves.

  • PAS 6

    Per als espinacs, saltar-los a la paella amb una mica d'oli, les panses i els pinyons. Salpebrar i reservar. Per a muntar el plat: Al fons del plat posar una base de patata, els espinacs i el bacallà. Escalfar al forn a 150 ºC. Retirar i afegir-hi l'allioli. Ruixar amb l'oli verd i posar-hi per sobre una làmina de gelatina. Opcionalment es pot decorar amb flors de romaní.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online