BACALLÀ AMB PATATES, ALLIOLI DE POMA I TRANSPARÈNCIA DE MEL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BACALLÀ AMB PATATES, ALLIOLI DE POMA I TRANSPARÈNCIA DE MEL

  • PAS 1

    Per a la transparència, posar la mel en un pot al foc fins caramel·litzar-la. Afegir-hi l'aigua i bullir durant 10 minuts. S'han d'obtenir uns 250 ml de líquid. Afegir-hi la gelatina i bullir. Posar el líquid en plaques per a aconseguir un gruix fi. Deixar refredar i tallar a daus.

  • PAS 2

    Per a l'allioli de poma, muntar els ingredients a la batedora i rectificar de sal.

  • PAS 3

    Per a l'oli verd, triturar els ingredients fins aconseguir un líquid fi.

  • PAS 4

    Posar a infusionar en oli calent l'all i la caiena. Afegir-hi el bacallà i deixar-lo confitar uns 5 minuts. Retirar.

  • PAS 5

    Per al fons de patata bullir-les, pelar-les i tallar-les a daus. Confitar-les en l'oli del bacallà fins que estiguin toves.

  • PAS 6

    Per als espinacs, saltar-los a la paella amb una mica d'oli, les panses i els pinyons. Salpebrar i reservar. Per a muntar el plat: Al fons del plat posar una base de patata, els espinacs i el bacallà. Escalfar al forn a 150 ºC. Retirar i afegir-hi l'allioli. Ruixar amb l'oli verd i posar-hi per sobre una làmina de gelatina. Opcionalment es pot decorar amb flors de romaní.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online