PIRÀMIDE FARCIDA DE MOUSSE DE BACALLÀ

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PIRÀMIDE FARCIDA DE MOUSSE DE BACALLÀ

  • PAS 1

    Escalfar el Caldo de Pescado Gallina Blanca i dissoldre-hi les fulles de gelatina prèviament remullades en aigua freda. Quan la gelatina estigui a punt de quallar, pintar l'interior d'uns motllos i escampar-hi les herbes aromàtiques per sobre. Tallar el salmó i fer-lo servir per a folrar els motllos. Tornar a pintar amb gelatina i reservar.

  • PAS 2

    Tritura el bacallà cuit amb els retalls de salmó i afegir-hi el pa de motllo remullat en la llet, la ceba tendra picada i un pessic de pebre. Afegir-hi unes gotes de suc de llimona i la nata espessa.

  • PAS 3

    Farcir els motllo folrats de salmó amb la mousse de bacallà, cobrir amb la resta de gelatina i deixar quallar unes 2 hores a la nevera. Servir. Per a mantenir la gelatina al seu punt posar-la en un bany Maria i anar-la remenant mentre es prepara la recepta.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online