ESPATLLA DE XAI FARCIDA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESPATLLA DE XAI FARCIDA

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 170º.

  • PAS 2

    Picar els pedrers a daus petits i posar-los en un recipient amb aigua freda. Posar al foc fins que comencin a bullir. Apagar el foc i deixar refredar a dins. Escórrer i reservar.

  • PAS 3

    Escaldar la botifarra amb aigua uns minuts i afegir-la als pedrers. Afegir-hi les prunes i els orellons, 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal, la sal i el pebre.

  • PAS 4

    Escaldar la botifarra amb aigua uns minuts i afegir-la als pedrers. Afegir-hi les prunes i els orellons, 1 pastilla d' Avecrem 100% Natural Carne, la sal i el pebre.

  • PAS 5

    Tallar la vainilla al llarg i extraure'n els granets interiors amb la punta del ganivet. Afegir-los a la resta d'ingredients.

  • PAS 6

    Rostir al forn amb oli durant 1 hora i mitja a uns 170º.

  • PAS 7

    Acompanyar la carn amb endívies rostides.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online