TERRINA DE PEBROTS

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer TERRINA DE PEBROTS

  • PAS 1

    Preparar un sofregit amb les verdures tallades a trossos. A excepció dels pebrots. Engrassar un motllo de cake rectangular. Posar al fons del motllo una capa de pebrots rostits prèviament tallats a tires.

  • PAS 2

    A sobre, posar una capa de sofregit de verdures fent capes i el formatge (sense arribar a omplir el motllo). Abocar per sobre els ous batuts junt amb un pessic d'Avecrem Pollastre i el tomàquet natural a rodanxes. Coure al forn a 200ºC. Deixar refredar i servir tallat a llesques.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online