Ingredients
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
Com fer TRUITA DE PÈSOLS AMB PERNIL
-
PAS 1
Trencar els ous en un bol. Condimentar-los amb Avecrem Caldo de Pollo Granulado. Batre'ls bé. Picar el pernil i pelar i picar les cebes tendres. Bullir aigua amb sal en un pot petit i coure-hi els pèsols durant 5 minuts.
-
PAS 2
Escórre'ls i refredar-los ràpidament en aigua freda perquè conservin el color. En una paella petita, abocar el pernil i les cebetes i saltar-les un parell de minuts. Afegir-hi els pèsols escorreguts i coure-ho tot junt 2 o 3 minuts més. Treure-ho del foc.
-
PAS 3
A la mateixa paella calenta, amb mitja cullerada d'oli i una quarta part dels pèsols saltats, abocar-hi una quarta part de l'ou batut. Cobrir amb una tapa i deixar quallar uns minuts sense donar-lo la volta. Repatir l'operació 3 vegades més i servir les truites acompanyades de fulles de menta fresca i llesques de pa.