VEDELLA A LA XOCOLATA

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer VEDELLA A LA XOCOLATA

  • PAS 1

    En una cassola amb oli, abocar els daus de carn i ofegar-los. Afegir-hi els alls (picats ben fins) i les cebes (pelades però senceres) i seguir ofegant durant uns 10 minuts més. Afegir-hi el vinagre, la xocolata ratllada, la nou moscada i 1 pastilla Avecrem Caldo de Carne -30% de sal esmicolada.

  • PAS 2

    Remenar uns minuts més i cobrir d'aigua. Deixar bullir tapat i a foc lent, mirant que no s'enganxi ni quedi sec. Quan la carn estigui tendre abocar-hi les patates tallades a daus. Si es veiés que queda una mica sec, s'hi pot afegir un vas d'aigua calenta perquè s'acabin de fer les patates. Presentar en una safata fonda.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online