Ingredients
-
100% natural, gust casolà
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer XAMPINYONS AL RISOTTO
-
PAS 1
Pelar i picar a daus petits la ceba i l'all. Pelar i treure les llavors als tomàquets i picar-los junt amb el pebrot verd. Saltar en una cassola fonda el bacon amb l'oli calent. Sofregir el magre de porc, tallat a daus, en el mateix oli amb un pessic de sal.
-
PAS 2
Afegir les verduretes i deixar que s'estovin i deixin anar tota l'aigua. Mentres, netejar els xampinyons i tallar-los a làmines. Reservar-los. Passar l'arròs per aigua perquè perdi el midó i quan estigui ben escorregut afegir-lo a la cassola, deixant-lo ofegar uns minuts.
-
PAS 3
Afegir els xampinyons i el bacon. Salpebrar i cobrir amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca calent. Afegir els ingredients i deixar coure a foc fort fins que arrenqui el bull. Continuar a foc mig, fins que el líquid es consumeixi gairebé del tot.
-
PAS 4
Tapar i deixar reposar 5 minuts abans de servir. Abocar-hi per sobre el formatge ratllat i el julivert.