XAMPINYONS AL RISOTTO

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer XAMPINYONS AL RISOTTO

  • PAS 1

    Pelar i picar a daus petits la ceba i l'all. Pelar i treure les llavors als tomàquets i picar-los junt amb el pebrot verd. Saltar en una cassola fonda el bacon amb l'oli calent. Sofregir el magre de porc, tallat a daus, en el mateix oli amb un pessic de sal.

  • PAS 2

    Afegir les verduretes i deixar que s'estovin i deixin anar tota l'aigua. Mentres, netejar els xampinyons i tallar-los a làmines. Reservar-los. Passar l'arròs per aigua perquè perdi el midó i quan estigui ben escorregut afegir-lo a la cassola, deixant-lo ofegar uns minuts.

  • PAS 3

    Afegir els xampinyons i el bacon. Salpebrar i cobrir amb el Caldo de Pollastre Gallina Blanca calent. Afegir els ingredients i deixar coure a foc fort fins que arrenqui el bull. Continuar a foc mig, fins que el líquid es consumeixi gairebé del tot.

  • PAS 4

    Tapar i deixar reposar 5 minuts abans de servir. Abocar-hi per sobre el formatge ratllat i el julivert.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online