XARLOTA DE CASTANYES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer XARLOTA DE CASTANYES

  • PAS 1

    Escalfar la llet i 80 grams de sucre fins que aquest es dissolgui però sense que arribi a bullir. Afegir el rom i remenar. Col.locar els melindros en una safata i regar-los amb la llet. Folrar amb els pans de pessic les parets i el fons d'un motllo rodó o una flamera. Reservar.

  • PAS 2

    Tallar a trossos i fondre la xocolata al bany Maria. Reservar. Muntar la nata amb 2/3 del sucre. En un bol apart batre els rovells amb el sucre sobrant fins que quedin escumoses. Reservar-les. Dissoldre la gelatina en dues cullerades d'aigua calenta i afegir-la als rovells. Remenar bé i afegir la xocolata, el puré de castanyes i finalment la nata muntada.

  • PAS 3

    Posar una capa de la crema de castanyes a la flamera o motllo amb els melindros. Anivellar-la. Posar una altra capa de crema i a sobre una de melindros i així successivament fins omplir el motllo. Refrigera almenys dues hores i treure del motllo abans de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online