PASTÍS DE CASTANYES

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer PASTÍS DE CASTANYES

  • PAS 1

    Triturar les galetes i afegir-hi el licor i la cullerada de mantega. Fer una pasta i folrar un motllo per al forn.

  • PAS 2

    Torrar les castanyes per a poder-les pelar i coure-les en una cassola durant mitja hora. Fer un puré i reservar-les.

  • PAS 3

    Batre el sucre amb els rovells i el sucre avainillat. Afegir la mantega tova. Batre les clares a punt de neu. Barrejar el puré de castanyes amb les clares o la crema de mantega i rovells.

  • PAS 4

    Buidar tot això en el motllo folrat amb la pasta de galetes i coure al forn (200ºC) durant 45 minuts o fins que cualli. Servir acompanyat d'un licor dolç.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online