XIPS D'ALBERGÍNIA A L'AROMA DE FARIGOLA I ROMANÍ

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer XIPS D'ALBERGÍNIA A L'AROMA DE FARIGOLA I ROMANÍ

  • PAS 1

    Tallar les albergínies tant fines com sigui possible. Deixar-les en remull en un bol amb l'aigua en gas durant 15 minuts. Escalfar l'oli en una paella. Enfarinar les albergínies escorregudes i fregir-les. S'han de girar perquè quedin daurades pels dos costats i ben cruixents. Retirar-les i posar-les a sobre de paper absorvent. Fondre la pastilla d'Esencias de Tomillo y Romero Gallina Blanca en una mica d'oli de fregir i pintar subtilment les rodanxes d'albergínies. Finalment, salar-les i servir-les.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online