AMANIDA DE LLENTIES I TOMÀQUET

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE LLENTIES I TOMÀQUET

  • PAS 1

    Rentar bé les llenties amb aigua freda. Posar-les en una olla amb un litre i mig d'aigua amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Verdures -30% e sal. Abocar-hi les llenties i deixar-les coure fins que estiguin tendres, traient-ne l'escuma durant la cocció (han de quedar ben senceres). Retirar-les del foc i deixar que es refredin.

  • PAS 2

    Pelar la pastanaga i ratllar-la ben fina. Pelar el porro i picar-lo en juliana. Ofegar-los en una paella amb oli i deixar-los ben cuits. Salpebrar-los, retirar amb una escumadora i posar-los en un bol. Reservar l'oli. Barrejar amb les llenties ben escorregudes i remenar amb dues culleres perquè tots els ingredient es barregin bé.

  • PAS 3

    Pelar i treure les llavors als tomàquets. Posar-los en un plat junt amb els ous picats. Afegir-hi la ceba tendra a rodanxes molt fines i condimentar amb Avecrem Pollastre, pebre o orenga. Escalfar l'oli i, fora del foc, afegir-hi el vinagre remenant amb varilles. Presentar l'amanida amb les llenties en una pileta i la picada de tomàquet per sobre. Regar amb la salsa i decorar amb fulles d'orenga (o una altra herba). Servir a temperatura ambient.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online