AMANIDA DE PATATA I CARBASSÓ

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE PATATA I CARBASSÓ

  • PAS 1

    Rentar bé les patates i coure-les en una reixeta al vapor fins que estiguin tendres (comprovar-ho punxant-les amb una broqueta o una forquilla). Deixar-les refredar a l'aire. Coure els ous en aigua bullint durant 5 o 6 minuts, passant-los per aigua freda per a poder-los pelar bé. Picar-los a daus regulars (reservant un ou) i barejar bé amb les mans en un bol per amanides ben ample.

  • PAS 2

    Rentar bé el carbassó i retira els extrems. Amb un pelador, tallar a tires longitudinals el carbassó sense pelar-lo. Coure aquestes làmines de carbassó durant 2 minuts al vapor a sobre d'una reixeta i retira-les de seguida perquè no s'estovin massa. Tallar el formatge a daus mitjans i barrejar amb l'amanida de patates. Finalment, afegir-hi el blat de moro escorregut.

  • PAS 3

    Abocar l'amanida de patates a sobre de la safata de presentació deixant-la dsal centre amb forma abombada. Decorar els voltants amb rinxols de carbassó i salsejar-ho tot amb la següent vinagreta: escalfar l'oli amb l'all. Quan comenci a daurar-se condimentar-lo amb Avecrem Pollastre i retirar del foc. Afegir-hi el vinagre i remenar. Quan estigui fred afegir-hi una cullerada de iogurt i batre bé emulsionant la salsa (retirar l'all). Decorar amb ou picat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online