AMANIDA DE PATATES I BACALLÀ

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DE PATATES I BACALLÀ

  • PAS 1

    Remullar el bacallà 24 hores abans canviant-ne l'aigua almenys quatre vegades. Posar a coure un pot amb un litre d'aigua i el llorer. Quan comenci a bullir, abocar-hi el bacallà i bullir. Retirar-lo del foc i deixar refredar dins de l'aigua. Al mateix temps, coure les patates amb pell en un pot apart amb l'Avecrem Caldo de Pollastre i deixar-les refredar en un escorredor.

  • PAS 2

    Escalfar una mica l'oli, treure'l del foc i afegir-hi el vi blanc, a poc a poc, remenant amb les varilles. Llavors, afegir-hi la mostassa i emulsionar amb 1 o 2 cullerades del caldo de cocció del peix. Picar l'ou, quatre talls de ciboulet i les tàperes a sobre d'una taula deixant-ho tot molt fi i afegir-ho a la salsa. Reservar.

  • PAS 3

    Pelar el tomàquet i treure'n les llavors. Tallar-lo a daus. Rentar l'escarola i escórrer-la. Picar-la i posar-la a quatre plats. Netejar el bacallà deixant-lo a escates i repartir-lo a sobre d'un llit de rodanxes de patata.

  • PAS 4

    Cobrir amb la salsa i decorar amb dauets de tomàqute per sobre.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online