AMANIDA DE RAP AMB CREMA DE TARONJA

  • < de 10
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE RAP AMB CREMA DE TARONJA

  • PAS 1

    Treure l'os central i les pells del peix. Quan estigui net, tallar-lo en dos lloms. Rentar i assecar-los bé amb un paper absorvent. Condimentar el peix amb l'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i posar-lo a sobre de dos rectangles de paper d'alumini. Barrejar el suc de llimona amb el pebre i l'oli, batent amb una forquilla. Pinzellar els lloms amb aquesta barreja i embolicar-los donant-los forma de cilindre, apretant bé el peix i eliminant-ne les vores perquè agafi bé la forma. Pre-escalfar el forn a 180ºC i rostir-los 15 minuts. Retirar-los del forn i deixar-los refredar, així embolicats.

  • PAS 2

    Netejar els canonges, eliminat les fulles fetes malbé. Submergir-los en un gibrell amb aigua freda, centrifugar-los i reservar-los a la nevera 1/2 hora abans de fer-los servir. Tallar el tronc de l'enciam i separar-ne les fulles, rentar-les i centrifugar-les, reservant en fred perquè estiguin fresques i cruixents. Pelar dues taronges eliminat-ne la part blanca i tallar-le molt fines. Afegir-hi un pessic de sal i pebre, aprofitar el suc i muntar el plat un cop obertes.

  • PAS 3

    Pelar l'api, eliminant-ne els fils amb un pelapatates o un ganivet. Tallar la meitat del tronc en juliana i l'altra meitat a dauets. Posar un pot de fons gruixut amb mantega i l'api a foc suau durant dos minuts. Abocar-hi una mica de ciboulet picat i sal. Afegir-hi el brandy i flambejar-ho tot una mica. Regar-ho amb el suc de taronja i fer-ho bulir uns cinc minuts. Tot seguit muntar el plat. A sobre d'una safata posar les fulles de lollo rosso al voltant i al centre, amb els canonges, les rodanxes de taronja i el rap tallat a llenques. Afegir-hi els dauets d'api i regar-ho amb la salsa tèbia. Decorar amb fulles de ciboulet i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online