Ingredients
Com fer AMANIDA DE XICOIRA I FOIE
-
PAS 1
Rentar la xicoira i treure-li les primeres fulles i el tronc. Tallar-les a sobre d'una fusta amb un ganivet a tires fines. Assecar-les i reservar-les a la nevera. Escollir les fulles d'escarola, rentar-les i deixar-les escórrer a la nevera.
-
PAS 2
En un pot petit, preparar la salsa de la següent manera: escalfar la melmelada amb el vinagre, remenant amb unes varilles. Retirar del foc, afegir-hi un pessic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i emulsionar-ho amb l'oli fins lligar bé la salsa. Reservar.
-
PAS 3
Daurar la llesca de pa al forn i tallar-ne un disc amb un tallapastes de la mateixa mida que el micuit d'ànec. Posar-lo a sobre i escalfar uns dos minuts l forn abans de servir-lo. En un bol barrejar amb dues culleres les fulles d'enciam i posar-les a la safata de ervir fent un llit. Posar la torrada tèbia al mig. Decorar-ho amb el pernil d'ànec al voltant i els gerds o groselles. Repartir la resta de salsa i servir.