AMANIDA TÈBIA DE PATATES I PEDRERS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA TÈBIA DE PATATES I PEDRERS

  • PAS 1

    Posar a coure les patates amb pell cobertes amb aigua i amb 30 gr de sal, mirant que no quedin massa amuntegades. Tapar-les i deixar-les coure 20 minuts a foc mig, destapar i deixar evaporar tota l'aigua a foc viu. Deixar refredar les patates fins que estiguin tèbies i tallar-les per la meitat. Reservar-les.

  • PAS 2

    Posar a coure els pedrers en un potet amb aigua i l'Avecrem Caldo de Carne-30% de sal i quan faci 2 minuts que bullen escórre'ls i netejar-los. Eliminar els tels i reservar-los. Per a la vinagreta: barrejar l'oli amb la mostassa, el vinagre i una mica de mel. Deixar-ho madurar.

  • PAS 3

    Escalfar una paella i abocar-hi oli, les patates i els pedrer. Saltar-ho tot a foc mig fins que les patates estiguin daurades, afegir-hi una culleradeta de vinagre i retirar del foc. Posar una base de patata i pedrers i per sobre i al costat, la barreja d'enciams de fulla petita. Ruixar amb la resta d'ingredients i escampar-hi per sobre la part verda de la ceba tendra.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online