ARRÒS AL FORN VALENCIÀ

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer ARRÒS AL FORN VALENCIÀ

  • PAS 1

    Pelar les patates i tallar-les a rodanxes. Tallar els botifarrons i el xoriço a rodanxes. Tallar la cansalada i pelar els alls. Tallar els tomàquets madurs a rodanxes. Reservar.

  • PAS 2

    Posar una cassola al foc i amb una mica d'oli saltar les patates, els alls, la cansalada, el xoriço i el botifarró. Remenar i abocar el Tomate Frito Gallina Blanca. Afegir-hi l'arròs. Barrejar-ho to bé i condimentar-ho amb el safrà.

  • PAS 3

    Abocar el caldo i posar a sobre les rodanxes de tomàquet i una mica de julivert picat. Posar al forn calent a 200ºC i deixar coure uns 20 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online