Ingredients
-
-
100% natural, gust casolà
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
-
-
-
-
-
Com fer ARRÒS AL FORN VALENCIÀ
-
PAS 1
Pelar les patates i tallar-les a rodanxes. Tallar els botifarrons i el xoriço a rodanxes. Tallar la cansalada i pelar els alls. Tallar els tomàquets madurs a rodanxes. Reservar.
-
PAS 2
Posar una cassola al foc i amb una mica d'oli saltar les patates, els alls, la cansalada, el xoriço i el botifarró. Remenar i abocar el Tomate Frito Gallina Blanca. Afegir-hi l'arròs. Barrejar-ho to bé i condimentar-ho amb el safrà.
-
PAS 3
Abocar el caldo i posar a sobre les rodanxes de tomàquet i una mica de julivert picat. Posar al forn calent a 200ºC i deixar coure uns 20 minuts.