ARRÒS AL FORN

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ARRÒS AL FORN

  • PAS 1

    Fregir en oli calent les butifarres a trossos i la costella de porc. En el mateix greix, fregir les patates a rodanxes, el pebrot a trossets, els tomàquets i la cabeça d'alls. Retirar i ofegar els cigrons, la botifarra negre i l'arròs. En una cassola apta per al forn o de fang posar l'arròs amb els cigrons, les patates i les carns.

  • PAS 2

    Regar amb el Caldo de Pollo Gallina Blanca, (dues vegades la quantitat d'arròs), condimentar-ho amb una mica de colorant i coure al forn uns 20 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online