Ingredients
Com fer ARRÒS AMB CONILL AL TANDOORI
-
PAS 1
Pelar la ceba i els alls tendres i picar-los. Barrejar la nata i el iogurt en un bol. Afegir-hi la ceba, l'all, la mescla tandoori i la pastilla Avecrem Caldo de Carne -30% de sal desmenuzada. Fer 2-3 talls profunds a cada tros de llom de conill perquè la marinada penetri. Posar el conill en el bol amb la mescla tandoori, la nata i el iogurt. Tapar amb film transparent i deixar marinar durant 6 hores.
-
PAS 2
Pelar la ceba i els alls tendres i picar-los. Barrejar la nata i el iogurt en un bol. Afegir-hi la ceba, l'all, la mescla tandoori i la pastilla d'Avecrem 100% Natural Carne desmenuzada. Fer 2-3 talls profunds a cada tros de llom de conill perquè la marinada penetri. Posar el conill en el bol amb la mescla tandoori, la nata i el iogurt. Tapar amb film transparent i deixar marinar durant 6 hores.
-
PAS 3
Escórrer el conill de la marinada i posar-lo en una safata refractària. Regar-lo amb l'oli i coure'l al forn, preescalfat a 200ºC, durant 25-30 minuts, fins que el conill estigui tendre, regant-lo de tant en tant amb la marinada. Coure l'arròs en una cassola amb aigua bullint durant 20 minuts. Escórre'l i posar-lo als plats. Posar-hi a sobre el conill al tadoori amb la salsa i servir-lo de seguida.