ARRÔS AMB ESCAMARLANS I CRUIXENT DE PORROS I PERNIL

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÔS AMB ESCAMARLANS I CRUIXENT DE PORROS I PERNIL

  • PAS 1

    Pelar els escamarlans sense treure'ls la cua, salpebrar-los i posar-los en un bol. Condimentar-los amb l'Avecrem All i Julivert. Escalfar una planxa amb oli d'oliva i anar-hi passant els escamarlans, girant-los perquè es facin pels dos costats. Reservar-los calents.

  • PAS 2

    Netejar i tallar en juliana els porros. Tallar el pernil a tires. Fregir el pernil amb els porros fins que estiguin cruixents. Treure'ls de la paella i posar a sobre d'un paper absorvent per a treure'n l'oli.

  • PAS 3

    Coure l'arròs amb el Caldo de Peix Gallina Blanca (el doble de caldo que d'arròs). Escórrer. Escalfar una paella ampla amb oli i saltar l'arròs amb els pinyons durant 5 minuts. Afegir la salsa de soja, barrejar i enretirar del foc.

  • PAS 4

    Tot seguit, muntar els plats posant un llit d'arròs amb els escamarlans per sobre i al capdamunt el cruixent de porros i pernil.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online