POLLASTRE DE CORRAL AMB ESCAMARLANS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE DE CORRAL AMB ESCAMARLANS

  • PAS 1

    Salpebrar el pollastre, enfarinar-lo i daurar-lo en una cassola amb oli. Reservar-lo. Al mateix oli saltar els escamarlans. Aprofitar l'oli per elaborar un sofregit amb la ceba, la pastanaga, el tomàquet i l'all, tot per aquest ordre i ben picat. Afegir-hi el llorer i salpebrar.

  • PAS 2

    A continuació, afegir-hi els crancs i la copa de vi ranci. Deixar reduir l'alcohol. Afegir-hi una cullerada de farina i dos cullerots d'aigua. Afegir-hi l'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal i deixar reduir 30 minuts. Triturar i colar el sofregit i tornar a posar el pollastre a la cassola. Deixar coure el conjunt lentament una mitja hora fins que estigui tendre. Si cal, afegir-hi aigua. Afegir-hi els escamarlans els darrers 5 minuts junt amb la picada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online