Arròs blanc amb gambes

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Arròs blanc amb gambes

  • PAS 1

    Rentar i assecar els tomàquets. Escalfar la meitat de l'oli en una palla i afegir-los. Agregar el sucre i una cullerada de vinagre. Salpebrar i ofegar durant 3-4 min. sense deixar de remoure.

  • PAS 2

    Netejar el bacó, trossejar-lo i daurar-lo amb la resta de l'oli. Afegir l'arròs, torrar-lo durant 2 min. removent i regar amb 3/3 l. d'aigua bullint juntament amb 1 pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal.

  • PAS 3

    Coure durant 18 minuts a foc mig. Afegir les gambes 2 minuts abans d'acabar. Passar tot a una font, amb els tomàquets i decorar amb l'anet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online