ARRÒS BLANC AMB SALSA DE CLOÏSSES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS BLANC AMB SALSA DE CLOÏSSES

  • PAS 1

    Rentar i coure les cloïsses, reservar-les junt amb l'aigua de cocció. Picar la ceba molt fina, ofegar-la en oli a foc lent. Afegir una mica de farina, daurar-la una mica, afegir una mica de vi blanc, el suc de mitja llimona i una mica del caldo de cocció de les cloïsses.

  • PAS 2

    Coure la salsa. Mentres, treure les closques de les cloïsses i afegir-les a la salsa.
    Coure l'arròs en aigua amb la pastilla d' Avecrem Caldo de Pescado. Servir acompanyat de la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online