ARRÒS SALVATGE I BLANC AMB VERDURES

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Carne 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS SALVATGE I BLANC AMB VERDURES

  • PAS 1

    Rentar l'arròs i escórre'l. Bullir el Caldo de Carn Gallina Blanca i afegir-hi l'arròs. Quan arrenqui el bull reduir el foc i tapar l'olla. Deixar-lo coure 1/2 hora aproximadment o fins que s'hagi reduït el líquid.

  • PAS 2

    Netejar i tallar a làmines els xampinyons, pelar l'api i la ceba i tallar-los a rodanxes molt fines. En una paella, fondre la mantega i afegir-hi les verdures talaldes. Afegir-hi la sal, el pebre i el brandy. Tapar i deixar coure a foc mig-baix 10 minuts.

  • PAS 3

    Quan l'arròs estigui fet, barrejar amb les verdures.

  • PAS 4

    Servir inmediatament en una safata. Posar-hi petites nous de mantega per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online