ORADA SALVATGE LACADA AMB MEL I SAKE, VERDURES I VINAGRETA DE TÒFONA

  • 10-20
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer ORADA SALVATGE LACADA AMB MEL I SAKE, VERDURES I VINAGRETA DE TÒFONA

  • PAS 1

    Pelar la pastanaga, el nap, la ceba i el cogombre i tallar-los a daus de 0,5 cm.

  • PAS 2

    Reduir el Caldo de Pollo Gallina Blanca fins 1/3 i deixar-lo refredar. Barrejar l'oli de girasol i el de tòfona. Muntar amb una varilla el caldo fred amb l'oli d'oliva.

  • PAS 3

    Afegir-hi les verdures tallades, així com el rave laminat i els tomàquets a quarts. Perfumar amb una mica de vinagre. Reservar en fred.

  • PAS 4

    Coure la mel amb el sake fins aconseguir una textura de caramel.

  • PAS 5

    Marcar l'orada prèviament salada en una paella amb una mica d'oli. Daurar-la bé, especialment la pell. Pintar la pell amb la salsa de mel.

  • PAS 6

    En un plat fons, servir la vinagreta de verdures i, per sobre, el peix amb la pell cap per amunt. Decorar amb herbes.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online