CLOÏSSES EN SALSA DE VI BLANC

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer CLOÏSSES EN SALSA DE VI BLANC

  • PAS 1

    Deixar les cloïsses en remull tres hores amb abundant sal gruixuda perquè s'obrin i eliminin la sorreta. Retirar les que n o s'obrin. Pelar la ceba i picar-la ben fina. Posar-la en una cassola de fang amb l'oli i el llorer, deixant-la coure a foc suau. Quan estigui transparent, triturar-la fins que quedi com puré (retirant prèviament el llorer.

  • PAS 2

    Sofregrr el tomàquet amb la ceba un parell de minuts. Afegir la farina a la cebba iu remenar amb una cullera de fusta. regar amb el caldo de peix GALLINA BLANCA i deixar que espessi una mica.

  • PAS 3

    Abocar les cloïsses a la cassola i remenar-les fins que s'assentin. A mesura que es van obrint regar amb el vi blanc i afegir-hi el pebre vermell. Deixar coure 15 minuts aproximadament .

  • PAS 4

    Rectificar el punt de sal i pebre. Remenar la cassoa perquè no s'enganxi. Servir a la mateixa cassola, amb julivert picat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online