BACALLÀ A LA MEL

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    369,27kcal

  • Hidrats

    23,51g

  • Proteïnes

    32,84g

  • Greixos

    43,65g

Com fer BACALLÀ A LA MEL

  • PAS 1

    Enfarinar el bacallà i fregir-lo en una paella amb 4 cullerades d'oli calent durant 2 minuts per cada costat. Retirar i reservar.

  • PAS 2

    Pelar la ceba, tallar-la a tires fines i sofregir-la amb l'oli restant fins que estigui tova però sense que s'arribi a daurar. Afegir-hi el pebre vermell dolç, una culleradeta de farina, les panses, els pinyons i la mel.

  • PAS 3

    Deixar coure a foc lent durant 10 minuts. Afegir-hi els lloms de bacallà i continuar la cocció durant 5 minuts més. Rectificar amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal, apartar del foc i servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online