BACALLANETS ARREBOSSATS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BACALLANETS ARREBOSSATS

  • PAS 1

    Comprar els bacallanet oberts i sense l'espina central. Rentar-los a vasa, escorrent-los en un paper absorvent. Condimetnar llaugerament amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i reservar-los.

  • PAS 2

    Picar la ceba tendra amb el julivert i l'all amb un ganivet o un robot de cuina. Posar en un bol i barrejar amb el formatge. Untar els bacallanets amb aquesta barreja i doblegar-los en forma de llibre. Reservar-los a la nevera fins 1/2 hora abans de servir-los.

  • PAS 3

    Enfarinar cada peça de peix apretant bé les vores perquè s'enganxin. Batre els ous amb un pessic de sal i arrebossar els bacallanets. Els anem fregint en una paella amb oli ben calent (es fregeixen molt de pressa), daurant-los pels dos costats. Deixar-los escórrer sobre paper de cuina i servor-los de seguida decorats amb julivert picat per sobre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online