Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer BACALLANETS ARREBOSSATS
-
PAS 1
Comprar els bacallanet oberts i sense l'espina central. Rentar-los a vasa, escorrent-los en un paper absorvent. Condimetnar llaugerament amb Avecrem Caldo de Peix -30% de sal i reservar-los.
-
PAS 2
Picar la ceba tendra amb el julivert i l'all amb un ganivet o un robot de cuina. Posar en un bol i barrejar amb el formatge. Untar els bacallanets amb aquesta barreja i doblegar-los en forma de llibre. Reservar-los a la nevera fins 1/2 hora abans de servir-los.
-
PAS 3
Enfarinar cada peça de peix apretant bé les vores perquè s'enganxin. Batre els ous amb un pessic de sal i arrebossar els bacallanets. Els anem fregint en una paella amb oli ben calent (es fregeixen molt de pressa), daurant-los pels dos costats. Deixar-los escórrer sobre paper de cuina i servor-los de seguida decorats amb julivert picat per sobre.