Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer BOQUERONS ARREBOSSATS EN MAIONESA D'HERBES
-
PAS 1
Comprar els boquerons oberts i nets, sense l'espina central. A casa, rentar-los sota l'aixeta amb aigua freda i assecar-los amb un paper de cuina. Tallar-los al llarg, obtenint 2 filets de cada boqueró. Col.locar-los en una safata i ruixar-los amb el vinagre. Condimentar-los amb la pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada i pebre. Deixar-los macerar 1 hora.
-
PAS 2
Preparar la maionesa: en un vas per a minipimer, posar l'ou sencer i batre'l afegint-hi l'oli en forma de fil fins aconseguir una maionesa compacta, afegir-hi les fulles de cilantre i julivert al gust, l'all (sense el cor) i el suc de llimona. Afegir la sal i batre un altre cop fins que la salsa es torni verda. Picar unes tàperes finetes i afegir-les a la maionesa. Reservar en un bol petit a la nevera.
-
PAS 3
Escórre els boquerons i passar-los per farina. Batre les clares a punt de neu i afegir-hi els rovells. Arrebossar els boquerons amb l'ou i després el pa ratllat, apretant bé (si fós necessari es poden arrebossar 2 vegades perquè quedin ben cruixents). Llavors, escalfar una paella amb oli abundant i anar-hi fregint els boquerons mica en mica, deixant-los flotar a la paella fins que estiguin ben daurats (millor si és una fregidora, ja que la temperatura de l'oli és molt important perquè el peix quedi cruixent). Deixar escórrer en paper absorvent i servir en una safata amb el bol de maionesa al mig.