BAVAROIS DE CASTANYES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BAVAROIS DE CASTANYES

  • PAS 1

    Tallar a trossos els marron glacés i macerar-los en el licor. Untar amb oli un motllo en forma de corona i abocar-hi el sucre glas. Posar la gelatina en remull i dissoldre en la llet molt calenta.

  • PAS 2

    Escórrer els marron glacés, reservant el licor i barrejar amb el puré de castanyes, el sucre, la gelatina dissolta i un rajolí de licor. Muntar la nata i afegir-la a la barreja anterior. Abocar en el motllo i refrigerar almenys 8 hores. Treure del motllo.

  • PAS 3

    Per a decorar barrejar la mantega, el sucre i l'aigua i glassejar les castanyes. Deixar refredar i posar al centre del acorona.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online