BESUC A LA TARONJA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    509,12kcal

  • Hidrats

    37,98g

  • Proteïnes

    28,94g

  • Greixos

    33,08g

Com fer BESUC A LA TARONJA

  • PAS 1

    Pelar i tallar les patates a làmines i posar-les al fons d'una safata de forn. Posar-hi el besuc a sobre i condimentar-la amb l'Avecrem All i Julivert Granulat i la mantega.

  • PAS 2

    Pelar i tallar les patates a làmines i posar-les al fons d'una safata de forn. Posar-hi el besuc a sobre i condimentar-la amb l' Avecrem Ajo y Perejil Granulado i la mantega.

  • PAS 3

    Pelar les taronges i la pell a tires fines. Esprémer-les i ruixar el peix, afegir-hi el vi i el Caldo de Pescado Gallina Blanca.

  • PAS 4

    Coure les pells de taronja en aigua 2 minuts, escórrer-les i distribuir-les per sobre del peix. Coure al forn preescalfat a 180º uns 30 minuts ruixant amb el seu suc de tant en tant.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online