Ingredients
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Informació nutricional
-
Energia
509,12kcal
-
Hidrats
37,98g
-
Proteïnes
28,94g
-
Greixos
33,08g
Com fer BESUC A LA TARONJA
-
PAS 1
Pelar i tallar les patates a làmines i posar-les al fons d'una safata de forn. Posar-hi el besuc a sobre i condimentar-la amb l'Avecrem All i Julivert Granulat i la mantega.
-
PAS 2
Pelar i tallar les patates a làmines i posar-les al fons d'una safata de forn. Posar-hi el besuc a sobre i condimentar-la amb l' Avecrem Ajo y Perejil Granulado i la mantega.
-
PAS 3
Pelar les taronges i la pell a tires fines. Esprémer-les i ruixar el peix, afegir-hi el vi i el Caldo de Pescado Gallina Blanca.
-
PAS 4
Coure les pells de taronja en aigua 2 minuts, escórrer-les i distribuir-les per sobre del peix. Coure al forn preescalfat a 180º uns 30 minuts ruixant amb el seu suc de tant en tant.