BOLETES DE PATATA FARCIDES DE BLEDES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BOLETES DE PATATA FARCIDES DE BLEDES

  • PAS 1

    Rentar les patates i posar-les a coure en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre. Escórrer i pelar. Triturar-les fins a reduir-les a puré i condimentar-les amb la nou moscada. Remenar amb una cullera de fusta i reservar.

  • PAS 2

    Rentar les bledes i coure-les durant 10 minuts en aigua bullint am,b l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre. Escórrer-les i deixar-les refredar abans de picar-les. Pelar i picar el porro en juliana. Ofegar-lo en una paella amb l'oli. Quan estigui transparent afegir-hi les bledes i saltar-ho tot junt. Barrejar-hi un ou dur picar i deixar-ho refredar.

  • PAS 3

    Fer boles de patata mitjanes; fer-hi un forat al mig i omplir-lo amb el sofregit de bledes. Tapar el forat amb una mica més de puré de patates formant una boleta i passar aquestes per farina. Arrebossar-les amb l'ou batut i el pa ratllat i fregir-les en oli d'oliva ben calent. Acompanyar-les amb salsa de tomàquet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online