Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BOLETES DE PATATA FARCIDES DE BLEDES
-
PAS 1
Rentar les patates i posar-les a coure en aigua amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre. Escórrer i pelar. Triturar-les fins a reduir-les a puré i condimentar-les amb la nou moscada. Remenar amb una cullera de fusta i reservar.
-
PAS 2
Rentar les bledes i coure-les durant 10 minuts en aigua bullint am,b l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre. Escórrer-les i deixar-les refredar abans de picar-les. Pelar i picar el porro en juliana. Ofegar-lo en una paella amb l'oli. Quan estigui transparent afegir-hi les bledes i saltar-ho tot junt. Barrejar-hi un ou dur picar i deixar-ho refredar.
-
PAS 3
Fer boles de patata mitjanes; fer-hi un forat al mig i omplir-lo amb el sofregit de bledes. Tapar el forat amb una mica més de puré de patates formant una boleta i passar aquestes per farina. Arrebossar-les amb l'ou batut i el pa ratllat i fregir-les en oli d'oliva ben calent. Acompanyar-les amb salsa de tomàquet.