BRAÇ DE PATATA I VERDURES

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BRAÇ DE PATATA I VERDURES

  • PAS 1

    Barrejar el puré fred, el julivert, la mantega i 2 rovells d'ou. Folrar amb paper de forn i enfarinar una placa de forn. Extendre-hi la barreja anterior, anivellant-la amb l'espàtula. Punxar-la amb una forquilla i reservar-la. Fondre la mantega en una paella i saltar-hi totes les verdures fins que estiguin daurades. Condimentar-les amb un pessic d'Avecrem Verdures. Treure l'all. Retira de la paella i barrejar amb el pa, la nata, el pebre i la nou moscada.

  • PAS 2

    Deixar refredar i estendre per sobre del puré de patates. Amb l'ajuda del paper, enrotllat el puré i la verdura donant forma circular. Retirar el paper i pinzellar amb el rovell que hagi sobrat. Enfarinar amb el pa ratllat i refrigerar almenys 2 hores.

  • PAS 3

    Passat aquests temps, coure al forn a 180ºC mitja hora.

  • PAS 4

    Reposar uns minuts i tallar a rodanxes.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online