BROQUETES DE CALAMARS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BROQUETES DE CALAMARS

  • PAS 1

    Netejar i tallar el calamar. Insertar a cada broqueta 3 trossos de calamar alternant-los amb els tomàquets Cherry. Col.locar les broquetes en una safata, condimentar-les amb farigola, l'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolar i pebre. Reservar.

  • PAS 2

    En un recipient, barrejar la tinta de calamar amb el vinagre, abocar la barreja a les broquetes i deixar-les macera.

  • PAS 3

    Escalfar afoc viu una graella, posar una cullerada d'oli i anar passant les broquetes fins que estiguin en el seu punt. Eliminar amb una mica d'aigua l'oli sobrant a la graella i elc aldo de maceració. Presentar les broquetes, si es desitja, a sobre d'un llit de fulles d'enciam i la salsa.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online