BROQUETES DE SALMÓ AMB PATATES A LA PAPILLOTE

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BROQUETES DE SALMÓ AMB PATATES A LA PAPILLOTE

  • PAS 1

    Retirar les espines del salmó, rentar-lo i assecar-lo amb paper absorvent. En una fusta, tallar el llom a daus regulars i clavar-los als pals de broqueta. Preparar el marinat barrejant l'oli, l'anet, el pebre i la pastilla Avecrem Peix esmicolada. Batre-ho amb una forquilla i afegir-hi el vermut. Col.locar les broquetes en una safata de rostir i regar-les amb aquesta salsa. Deixar-les macerar.

  • PAS 2

    Mentres, rentar i assecar les patates, embolicar-les amb paper de plata i posar-les al forn, a 200ºC de temperatura, fins que estiguin tendres. Llavors, retirar del forn sense treure el paper. En un bol batre la crema de formatge junt amb la llet amb una vareta i posar-lo a escalfar a foc suau amb un pessic de fonoll, retirant-lo del foc quan comenci a bullir i mantenir-lo tebi.

  • PAS 3

    Llavor, rostir les broquetes al forn durant 10 minuts (donant-los la volta per a daurar-les pels dos costats). Col.locar cada broqueta en un plat individual i ruixar-les amb el seu suc. Acompanyar-les amb la patata rostida en papillot, a la que es fa un tall en forma de creu i es cobreix amb salsa de formatge. Empolsinar lleugerament el plat amb l'anet.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online