BUNYOLS DE PATATA I ESPINACS

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE PATATA I ESPINACS

  • PAS 1

    Rentar les patates. Posar una olla amb sal i aigua a coure. Quan arrenqui el bull abocar-hi les patates i deixar-les fins que es puguin punxar amb una forquilla. Llavors, retirar-les del foc i deixar-les escórrer fins que es refredin. Pelar-les i triturar-les amb un passapuré. Reservar-les.

  • PAS 2

    Escaldar els espinacs durant cinc minuts en aigua calenta. Escórrer-los i picar-los. Pelar i picar la ceba. Sofregir-la cinc minuts en una paella amb oli i afegir els espinacs. Barrejar-les amb el puré de patates i remenar amb una cullera fins que els ingredients estiguin ben barrejats. Condimentar-los amb Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i nou moscada.

  • PAS 3

    Separar els rovells de les clares. Muntar aquestes fins deixar-les a punt de neu, afegir els rovells al puré de patates i barrejar. Després, afegir-hi les clares a poc a poc perquè la barreja no baixi. Escalfar oli i anar-hi fregint els bunyols. Deixar que es daurin i retirar-los amb una escumadora, deixant-los a sobre d'un paper de cuina. Escampar-hi per sobre el julivert picat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online