BUNYOLS DE POMA I MENTA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE POMA I MENTA

  • PAS 1

    Treure el cor de les pomes des de la tija amb l'estri més adeqüat. Llavors, pelar i tallar les pomes a sobre d'una fusta a rodanxes d'un centímetre aproximadament. Ruixar-les amb suc de llimona i escampar-hi per sobre el sucre i la canyella. Reservar-les en un plat.

  • PAS 2

    Preparar la pasta: batre els rovells en un bol amb la llet i afegir-hi la farina a poc a poc, remenant amb les varilles fins aconseguir una massa espessa però fina. Batre les clares a punt de neu amb un pessic de sal i el llevat en pols. Barrejar-les amb la crema i lligar-ho tot amb moviments suaus.

  • PAS 3

    Picar unes fulles de menta i afegir-les a la massa. Posar una paella en oli al foc. Passar cada rodanxa de poma per la massa, agafant-les amb els dits i anar-les fregint de dues en dues, donant-los la volta fins que quedin daurades. Escórre-les a sobre d'un paper de cuina i escampar-hi el sucre per sobre. Decorar amb unes fulletes de menta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online