CALAMARSET MARINATS AMB ALBARIÑO

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CALAMARSET MARINATS AMB ALBARIÑO

  • PAS 1

    En un bol barrejar un vaset d'oli amb el vi Albariño, posar-hi els calamarsets ja nets, remenar bé i deixar macerar unes 2 hores. Pelar i picar els alls molt fins.

  • PAS 2

    Retirar els calamarsetes de la marinada i deixar-los escórrer bé. Escalfar una planxa i desfer-hi la terrina d'Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca. Coure-hi els calamarsets a foc fort uns 3 minuts per tots els costats, salpebrar-los, abocar-hi per sobre l'all picat i el julivert també picat, coure 1 minut i regar amb una mica del suc de la marinada. Servir de seguida decorat amb uns grills de llimona.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online