MILFULLS DE SEITONS MARINATS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer MILFULLS DE SEITONS MARINATS

  • PAS 1

    Hidratar les plaques de Lasaña Fácil El Pavo seguint les instruccions de l'envàs. Netejar els seitons, eliminar-ne el cap, obrir-los com un llibre i retirar-nes l'espina central. Rentar els filets, posar-los en una safata, cobrir-los amb el vinagre i deixar que macerin durant unes 2 o 3 hores.

  • PAS 2

    Passat aquest temps, escórrer els seitons del vinagre. Barrejar l'oli amb un pessic d'Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Ruixar els seitons amb aquesta barreja i reservar-los a la nevera. Picar les tàperes i esprémer el suc de llimona. Barrejar amb 4 cullerades d'oli d'oliva i un pessic de sal.

  • PAS 3

    Rentar els enciams i escórre'ls bé. Barrejar-los amb els seitons i les olives. Amanir-ho amb la vinagreta de tàperes. En una safata, posar la placa de lasanya i a sobre una capa de la barreja. Cobrir amb una altra placa de lasanya i així successivament fins acabar. Decorar la darrera placa amb uns quants seitons enrotllats, olives tallades per la meitat i els tomàquets cherry també tallats per la meitat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online